• Slider Image

Kundreferenser

Vi jobbar med allt från industrikunder till fastighetsägare både kommunala och privata. Vi är vana vid att kunden har höga krav och förväntar sig en fackmässig lösning. Om du vill ha kontaktuppgifter till våra referenser så är du välkommen att kontakta oss.

Ett urval av de kunder vi har förmånen att jobba med:

Mitt i den Blekingska skärgården finner man en av de större öarna Tjärö. 2017 byggdes det en ny restaurang, café, hotell & vandrahem. Vi var med som totalentreprenör för ventilationen.
Sedan 1962 har miljoner ton massa transporterats till Europa och övriga världen från Mörrum, cirka 1 mil väster om Karlshamn i Blekinge. Under Södra Cells ”storstopp” så servar vi fläktarna och byter bl.a. kilremmar och kilremskivor.

Veolia anlitas av Volvo Cars för den tekniska förvaltningen av Volvos fastigheter i Göteborg och Olofström. Vi anlitas i sin tur för att göra OVK-besiktning på deras fastigheter, samt att personalen ska ha en god ventilation med nya aggregat, montage av dyskanaler i fabriken. Även ombyggnader av befintlig ventilation och service.
Landstinget Blekinge disponerar nästan 300 000m2 lokalyta, främst fördelat på sjukhus och vårdcentraler. Vi har ett serviceavtal med Landstinget som innebär att vi levererar helhetslösningar – allt från servicearbete till kompletta luftbehandlings lösningar.
AAK är expert på att förädla oljor med inriktning både mot mat, kosmetik och tekniska produkter. Med AAK:s avancerade industri krävs också god ventilation för att skydda all personal och skapa god arbetsmiljö men också för att säkerställa kvalitén i produkterna.

 

Ca 31 000 kommuninvånare som jobbar, lever och behöver service av Karlshamns kommun. Alla människor som vistas i lokalerna ska känna sig säkra med att de andas luft av god kvalitet. Både de som besöker kommunens lokaler och de som arbetar i dem.

 

Karlshamnsbostäder är en stor hyresvärd och ett viktigt bolag inom Karlshamns Kommun. De hjälper allt från studenter till äldre med boende i hyresrättsform. Som hyresgäst förväntar man sig god ventilation i alla delar av sitt boende. Vi hjälper Karlshamnsbostäder att säkerställa detta.

 

JN von Bergen & son AB förvaltar idag ca 38 000 kvadratmeter fördelade på både bostadslägenheter och industrilokaler. Vi hjälper företaget med allt från bostadslägenheter till industrilokaler . Vi hjälpte även JN von Bergen & son AB med den nya CityGallerian i Karlshamn.